Jag gjorde som jag berättade i kommentarerna till förra inlägget. skaffade mig och äldsta dottern en billig biljett till Spanien och våra goda vänner som bor utanför Marbella sedan ett par år tillbaka
Hacka löken och äpplet fint och stek dem mjuka i smör, ställ sedan kastrullen kallt så allt svalnar. Skala och riv pepparroten och blanda med majonnäs och finskuren dill
Krydda fisken med salt och peppar och vänd den i mjölet. Hetta upp lite av smöret i en stor stekpanna och stek sjötungan sakta på svag värme ca 5–6 minuter på varje sida
Gör så här Sätt ugnen på 100°. Rensa och skölj fisken. Salta och vänd den i mjöl. Stek fisken i omgångar i hälften av smöret i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida
Sätt ugnen på 100°. Rensa och skölj fisken. Salta och vänd den i mjöl. Stek fisken i omgångar i hälften av smöret i en stor stekpanna ca 3 min på varje sida
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis 1 msk olja salt och peppar Tartarsås 1/2 kruka persilja 2 msk hackade cornichons 2 dl smetana Rödspätta 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk salt 800 g rödspätta 2 msk smör Till servering 1 citron 2 hjärtsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Jag blir så glad av solen och värmen att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Solen skiner även idag vilket får hela min mage att nästan bubbla över av vårlycka
Idag har vi spenderat största delen av dagen utomhus i solen och det är helt underbart. Sommarvärmen är både en boost för D-vitaminet, en uppiggande pigmentförändring och balsam för själen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.