Solotto med tomat & vitlökssauterad hummer
Världensbästa matblogg
Världensbästa matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 6 port
  • 9 dl solrosfrön
  • 1,5 dl grädde
  • 1,5 dl riven parmesan
  • 2 msk olivolja
  • ½ gul lök finhackad
  • 4 st vitlöksklyftor finhackade
  • 2 msk fryst basilika
  • 4,5 dl hönsbuljong el. 4,5 dl vatten+1½ msk koncentrerad kycklingfond
  • 2 msk vitt vin
  • 15 g torkad blötlagd och hackad Karl-Johansvamp
  • 2 msk smör
  • s/p
  • Tillagning av Hummern
  • 3 st frysta Hummrar
  • 1 st finhackad bananschalottenlök
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 1 msk fryst basilika
  • 3 msk olivolja
  • 3 msk smör
  • 3 st urkärnade fintärnade tomater
  • saften från en citron
  • s/p

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.