Blanda med degkrokar till allt blandats och tillsätt då russinen. 1 dl russin. Smält smöret och tillsätt grädde och vatten, låt bli fingervarmt 37 grader
Riktigt goda och saftiga frallor med russin i. Tillsätt oljan och russinen. ______________________________________________________Fler recept på frallor hittar du HÄR
I boken "Surdegsbröd" är första receptet ett bröd med solrosfrön och russin. Och jag som älskar både russin, frön och skållning - det här brödet var minst sagt fantastiskt
De här mjuka, luftiga och lätta frallorna hör till den senare kategorin. Ibland blir det surdegsbröd från grunden och ibland blir det lite enklare bröd som till exempel dessa frallor
Jag har sagt det förrut och jag säger det igen - nybakade frallor till frukost ÄR gott. Har ni inte testat så gör det, det är enkelt och det går snabbt - max en timme tar det från det att ni börjar tills ni kan njuta av varma, mjuka, nygräddade frallor
Solrosfrön. Härligt mjuka och luftiga frallor som är enkla att baka. Dessa frallor är mina absolut favoritbröd att baka, de är beroendeframkallande goda
Jag gjorde ostfrallor nyss… Inspirerad från ‘Allt om LCHF’, och blev jättenöjd med resultatet. Jag ändrade om lite i receptet… 10-12 frallor 4 stora ägg 100 g philadelphiaost1,5 msk sesamfrön 1,5 msk fiberhusk 1,5 tsk bakpulver 3 msk chiafrön 2 msk hackad valnötter (kan uteslutas) cayennepeppar, salt 2 tsk oregano 4 dl riven ost. 10-12 frallor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.