Men här kommer ett recept på muffins somjag bakar härpå cafeet. Det blir nog en dag med molnigare och blåsigare väder och jag tänker att det ska bli kul att se om någon vågar trotsa väderläget och komma till trädgårdscafeet i dag
Jag har två varianter somjag växlar mellan. Nu närdetär avklarat och vi är överens om att här finns inga färgglada bilder att inspireras av så får jag göra ett försök med ord i stället
Man blir mörkrädd när en del läkare och dietister fortfarande rekommenderar personer med vikt och hälsoproblem att fortfarande äta inflammatorisk & kolhydratsbaserad kost, gärna med kalorihets i fokus som ofta knäcker den drabbade på sikt
Detär ett färdigmarinerat kött somjag stekte precis på samma sätt somjag gjorde med kalventrecoten, alltså att bryna det och sedan steka klart det i ugnen
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Har sonen kompisar på vardagsmiddag brukar jag se till att det finns flera olika frukter hemma och så brukar de får vara med och göra sin egen fruktsallad/fruktportion med de frukter som de vill ha
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Jag gjorde lunchen efter ett recept jag fick från min mamma somär en fena på att laga god mat. Man är ju aldrig så kritisk somnärdet kommer till sin egen mat, men idag vill jag bara överösa mig själv med komplimanger över hur jäkla gott det blev
Närjag hämtade på förskolan idag ropade hon. Så när Ofelia envisas med att vara Bäck sa jag en dag. Ulla var min hemkunskapslärarepå högstadiet och dethär receptet är väl ungefärdet enda viktiga att minnas från högstadiet överhuvudtaget (förutom vad Zippen heter egentligen och vad affärensom sålde Savann-byxor hette, men det verkar ju ingen ha någon som helst koll på)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.