Gudomligt goda…och mina barn gillar dem och det är alltid ett bra betyg. Jag har idag blivit inspirerad av en bild jag såg på internet och provade att göra ”min variant” på en nyttigare biskvi, utan socker och mjöl
Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnen gillar bäst
Barnen sover sött i sina sängar, och pappan i familjen är iväg igen, så jag och hundarna huserar själva här ikväll, och det är som sagt lugnt och skönt
Och barnen älskar den. Chili con carne på bara 15 minuter. Ja, det är sant. Ett par minuter hackande, ett par minuter att plocka fram allt, fem minuter stekande och fem minuter puttrande i grytan
Sojafärs är ett mycket bra alternativ för den som vill minska köttkonsumtionen men fortfarande göra liknande så kallad ”vanlig” barnmat som t ex biffar, ”köttbullar” eller spaghetti och ”köttfärssås”
Servera med en fräsch sommarsallad. Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.