Våren går i ett rasande tempo och även om jag både bakar och laga mat så hamnar det inte alltid här. Men den här underbara tårtan med en ny gräddfavorit från Soyatoo – ja, den hör verkligen hemma här
Focaccia är luftigt och lätt, perfekt på buffébordet och till sommarens alla festligheter. Sommarvärmen tar på och idag har hon varit på utflykt med förskolebarnen till en stor lekpark och då är man lite extra trött
Servera med en fräsch sommarsallad. Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Storstädningen la jag på is igår. Nämen det gick inte att vara inne, vilken värme. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.