Äntligen är det sommar och då blir suget efter att göra utflykter och en massa god picknickmat. Här kommer några förslag på plockmat att ta med på en trevlig sommarutflykt
Värm upp rapsolja i panna och stek veggibullarna tills de får en härlig knaprig yta. Värm upp rapsolja i panna och stek veggibullarna tills de får en härlig knaprig yta
Servera med en fräsch sommarsallad. Blanda pajdegen och låt den vila 1 timme i kyl. Tryck ut pajdegen i en form, nagga den i botten med hjälp av en gaffel och förgrädda i 200° i cirka 10 minuter
Och det blir nog samma visa idag, när det är en utetemp på 25 grader i skuggan får man helt enkelt strunta i att dammråttorna dansar jenka på golvet, att strykhögen snart har vuxit ikapp mig och att fönsterna är så skitiga att man knappt kan se ut igenom dem, det får liksom vänta
Och när planet skar igenom det tjocka molnlagret skingrades allt höstrusk som genom ett trollslag. Kryssa dem djupt, nästan hela vägen igenom, så att de bara sitter ihop vid fästet
Det blev helt enklet otroligt lättsamt och gott, jag kan verkligen rekommendera rätten. Sommarlovet närmar sig sitt slut och då finns det all anledning att unna sig goda middagar för att pigga upp stämningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.