Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Regnet fortsätter att ösa ner och för att stå ut med detta trista väder så har jag använt lite somriga bär i denna efterrätt för att liva upp tillvaron lite – och skapa en galen längtan till sommaren, solen och värmen
Sommardröm som ligger klar i frysen. 8 - 10 pers. Tårtan bakas i två lager och kräver frystid ca 1 timma mellan första och andra lagret, därefter helst en natt
Jag har smoothieperioder, riktigt rejäla sådana. Har ni det. Jag snöar in mig totalt på någon eller eventuellt några jag tycker är riktigt god och sedan kan jag inte få nog
Somrigare än så här blir det knappast. Krämig rabarberkompott med smak av vanilj, kola och jordgubb. Chiafröna gör krämen lite fastare i konsistensen samtidigt som den blir lite matigare
Denna efterrätt gjorde jag för tre helger sedan när mina föräldrar och syskon var på besök hos oss. Jodå, mycket gott förväntar sig familj och släkt nuförtiden när de kommer och hälsar på, som sig bör eftersom jag tycker det är så kul att serva familjen med diverse olika smarrigheter
Hejsan alla. Hoppas att allt är bra med er och att ni laddar upp för en underbar helg. Igår var det dax för det andra avsnittet av Hela Sverige Bakar och temat var paj
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa äggvitorna hårt, blanda försiktigt i socker och kakao. Bred ut på bakplåtspapper en ca 24 cm i diameter stor cirkel/fyrkant och grädda i ugnen ca 15-20 minuter
Sommardröm. God morgon. Nu har vi kommit hem efter fem härliga dagar i Piteå. Söndag och måndag blev det badhuset båda dagarna och även shopping i Piteå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.