Den är enkel att göra och väldigt god, perfekt att ta fram direkt från frysen. Vitkål i strimlor tillsammansmed vanlig gul lök och soja, steker köttfärs i en annan panna och kryddar med några goda kryddor som vi gillar
Det där med att ta fotografier på bakverk när man har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart omman hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar komma ihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där med traditioner lite luddigt
Jag kombineradesamman två sorters grovkornig dijonsenap och honungsdijonsenap med dill, vitt vin och grädde, och dessa ingredienser passade så otroligt bra till makrillen att jag blev alldeles lycklig
Igår åt vi en väldit lyckad nyårsmiddag med väldigt trevliga vänner som övernattade hos oss. ) Idag har det varit riktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, lite pulkaåkning med barnen och film med lördagsgodis
Jag valde att göra en chokladtryffel med hasselnötssmör som rullats i rostade hasselnötter. Jag tänker definitivt inte dyka ned i någon skål med lösgodis
Vips har du perfekt kryddade köttbullar och inte behöver du gråta när du hackar lök heller. Uppskattades även av hunden som troget satt och väntade på en tappad köttbit
Jag valde att fylla mina skal med en ganche gjord på hallonpure, choklad och lite lakritslikör från Italien som jag fått till skänks för att använda i något recept
En dag gjorde jag nämligen en jättegryta medtomatsås och det förändrade min värld. Och förresten, de är kryddade med lök, vitlök, salt, peppar, cayenne och basilika
Förutsättningen för att kunna laga det här är att man bland sina köksattiraljer finner en ångtillsats d v s en slags korg som kan ställas i en kastrull med lite kokande vatten i botten
Vad är bra med påsken då. Vill man inte så kommer det ingen pynt-gestapo för den sakens skull. a, så är det bara, sen kommer påsken och sen kommer typ ingenting
Det som är så bra med fröknäcke är ju att man tar lite vad man har hemma. Lägg ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och fördela ut smeten över hela plåten med hjälp av en slickepott som du först sköljer i kallt vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.