2 msk
”French dressing” (en amerikansk variant som är svår att hitta i svenska butiker, jag blandade en vanlig vinägrett som var kvar sedan gårdagen med ketchup, det funkade fint)
Ja det har jag nog glömt säga, jag har sommarlov nu. Jag har faktiskt de senaste månaderna börjat äta alltmer knäckebröd och rågbröd och förutom favoritpåläggen avokado och skivat ägg så är det fantastiskt trevligt med en god röra
först en klick majonäs på brödet, sallad, biffen, auraost, löken och tillsist Barbequesås. Jag fuskade och använde både färdiga bröd ochBarbequesås flaska…
Stjälp upp degen på mjölat bakbord och knåda den lite. Receptet hittade jag på ica. Eftersom jag hade jäst hemma och orkade inte gå och handla hamburgerbröd så letade jag fram ett recept och började baka
Har man väl upplevt den doften så är man inte pigg på att äta lamm, men för ett par år sedan tog jag mig i kragen och började äta det igen och det är gott, fantastiskt gott
Idag blir det tillslut de där hemmagjorda hambugarna. När jag är åter är det bara att grilla humbugarna och skära upp lite grönsaker, och värma på något om det behövs
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
Ja, om ni såg Tinás sommarkök förra veckan när hon gjorde hamburgare så blev ni kanske precis som jag sugen på att testa hennes hamburgerdressing gjord på grönmögelost och creme fraiche
Och är finns rec påhemmagjord hamburgerdressing Hamburgerdressing Gör så här. Fuskade lite idag och skulle testa på nya hamburgerbröden med havre och dinkel
Prognosen är god med andra ord och jag motar bort eventuella stråk av stress som så ofta tendera att uppkomma i kroppen även med ett förestående sommarlov, innan jag varvat ner ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.