Servera kompotten med yoghurtgrädden och mandelbiskvier. Blanda ner jordgubbarna i kompotten. Koka rabarber, sirap och kanel i en kastrull under lock ca 10 min. 7 dl späda rabarber i bitar. 3 dl skivade jordgubbar
Vaniljpannacotta, jordgubbar och rabarberkompottmed rosenvattenDen här desserten kom till en dag då jag hade tänkt göra ett nytt försök på min födelsedagstårta, men det visade sig att jag inte hade tid att göra den
Varva rabarber och jordgubbar på botten i en form med löstagbar botten. Nu har jag även överlåtit min rabarberplanta till snäckorna sedan midsommar för att jag ska få lika mycket nästa år med (+ att det är mer oxalsyra i dem nu, vilket iofs oskadliggörs när man har mjölkprodukter till)
Servera kompotten med yoghurtgrädden och mandelbiskvier. Blanda ner jordgubbarna i kompotten. Koka rabarber, sirap och kanel i en kastrull under lock ca 10 min. 7 dl späd rabarber i bitar. 3 dl skivade jordgubbar. 1 dl Arla Köket medelhavsyoghurt
Blanda med övriga ingredienser och bre ut över sockrade rabarber och jordgubbar. RabarberpajFör att väga upp rabarberbernas syra gjorde jag en söt och knäckig deg som jag lade över rabarberna och jordgubbarna
Ett knäckigt havretäcke med kolasmak över rabarber och jordgubbar förklarar hur pajen smakar bäst. Hittade det här receptet i en gammal buffétidning från Ica och det lät ju supergott så det fick bli att bjuda på det till efterrätt igår då vi varit med Joels familj+respektive och ätit middag
Mandelmusslor är något som jag aldrig gjort men länge velat prova, men jag är inte så överförtjust i grädde så där bara så jag tänkte att jag måste hitta på något annat att fylla dem med och vad passar väl inte bättre än jordgubbar och rabarber så här till sommaren
Tiramisu medrabarber och jordgubbar smakar extra somrigt och fräscht. Här ingår varken kaffe eller likör, men med lite vin i kompotten och så klart den goda osten och kexen emellan smakar himmel i mun
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.