Salt, vit- och svartpeppar. Potatismos till köttfärslimpa tycker jag blir allra bäst. Och gärna något tillbehör, som här till exempel med rejäla bitar av frästa champinjoner
) i tv-soffan, mysa och njuta av den där fredagskänslan. För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Idag så bakade jag pitabröd som vi fyllde till kvällsmat. Alfred hjälpte till att laga maten. Smula ner jästen i en bunke,häll över det fingervarma vattnet och rör tills jästen har löst sig
jättebra till dessert på midsommaraftonen eller vid något annat festligt. tillfälle under sommaren. Oj vad fort tiden går, det är snart midsommar och semestertider för många runt om i landet
Blanda i mjölet lite i taget, och arbeta 5-10 minuter i maskin eller för hand. Tryck ut degen till en rektangel, 20×30 centimeter. Forma den till en hästsko, låt jäsa under bakduk på en plåt minst 40 minuter
Bryt kavringen i bitar och kör i matberedare till smulor. Smält smöret och tillsätt och kör lite till. Fördela blandningen i formen/formarna och tryck till lite
Fyll ägghalvorna med blandningen. Antal portioner. 10. Ingredienser. 10 st hårdkokta ägg2 tsk finskuren gräslök1/2 dl majonnässalt och malen svartpeppar1 liten ask ansjovisfiléer2 msk kapris
Ägg- och baconquesadillas. På fredag är det midsommarafton. Glad midsommar. Hur som haver kommer här 5 tips tillmidsommaraftonens grillmiddag (efter sillen förstås), 3 efterrätter med jordgubbar och 3 tips till en sen frukost dagen efter. 5 tips tillmidsommarmiddagen. 3 enkla efterrätter tillmidsommar. … Och 3 tips till frukosten dagen efter. 5 tips till. 3 tips till. 5 tips till. 3 tips till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.