Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Denna päronoch äppelpaj är enkel att baka och otroligt smarrig. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Päron som fått koka i en härlig lag är en av mina favoriter, enkelt, gott och lätt att förbereda. Härom dagen gick det dessutom upp för mig att det redan nästa helg är Valborgmässoafton och Första Maj
Både mamma och min mammas bästa vännina firades i helgen då de båda fyller år med en dags mellanrum. Mamma hade fått supergoda hemmagjorda inlagda päron från en granne på landet som vi åt till efterrätt
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Och nu när vissa lyckliga kan skörda egna päronoch äpplen från trädgården gäller det att passa på. Jag älskar varma eller i allafall lite varmljumna efterrätter på höst och vintern
Till efterrätt bjöd jag vinkokta rabarber med vit chokladkräm och rostade havreflingor. Sedan en dagsutflykt till Martin Olsson, där jag fick botanisera bland biffrader, ostar, salami och storpack av annat gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.