Är de håra och knapriga är de klara, annars stoppar du in dem någon minut till. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Glasshimlen öppnar sig, och extasen infinner sig. Dulche de leche , förresten - min väninna A berättade i en kommentar till det förra inlägget, att i Chile kallas detta för manjar
Börja med att skiva baconet och stek det knaprigt, hacka under tiden löken och persiljan. När baconet är knaprigt lägger du i löken så den får fräsa med tills den är mjuk, blank och fin i baconfettet
) Bilden är gammal, och troligtvis den fulaste matbilden so far på min blogg, och den skarpsynte ser att den tagits innan jag satte igång med plastbantning av köket
Nu ska ni äntligen få recept på mina goda ost- och nötkex. Kakorna är goda till en kopp te och gärna med lite extra ost och gurka på, eller bara lite rumsvarmt smör
Häll efter behov milda minimat över, salta och peppra. Skala potatis och lök. Sätt in i mitten av ugnen minst en timma, tills potatisen mjuknat och fått färg
Onsdag, lillördag och sjukstuga. Lilla tjejen har feber och tittar mest på tv och vilar. Fördelen när man inte är sjuk själv är att man får tid till att rota i frysen och pyssla lite i köket
Jag har hört att elefanterna i Sydafrika älskar frukten och äter sig berusade på den när den jäst. Första gången blev jag bjuden på glassen var hos hos det trevliga par där jag gjorde min första trädgårdsdesign
Jag och Johan plockade en hel hög igår medans lilla Oskar sov i vagnen och imorse hjälpte han mig baka en fin kaka av dom som smakade så gott att vi bakade en till kaka och la i frysen ^^
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.