En lättgjord och väldigt god potatissalladmed purjolök och kapris. Ställ in potatissalladen i kylen och låt den gotta till sig en bra stund innan servering
Tweet Pin It Skriv utEfter midsommar fick vi en hel del färskpotatis över och för att inte föräta oss på bara potatis så gjorde vi en somrigpotatissallad på det som blev över
Riktigt god potatissallad som en kollega gör på jobbet. Man får testa sig fram tills det smakar bra =)tärnad potatiskaprishackad rödlök eller strimlad purjolökgrovkornig senap (någon matsked)hälften gräddfil hälften creme fraichesalt och peppar
Den här potatissalladen är perfekt att göra när du ska bjuda hem ett större sällskap. Putsa färskpotatisen och koka den med salt tills den blir alldeles perfekt, inte för mjuk och inte för hård
Gärna lite hackad färsk dill om du vill göra smaken på denna sallad ännu ett snäpp somrigare. Den klassiska svenska potatissalladenmed mängder av grädde och majonnäs har dock aldrig varit någon av mina favoriter
Den här potatissalladen är, som alla andra potatissallader, bäst att göra dagen innan servering. Strimla vårlöken och blanda i tillsammans medkapris och tomater
FALSK POTATISSALLADMEDKAPRIS OCH RÄDISOR. En god sommarrätt är att laga den som potatissallad. Vegetariskt gräddfil, grilltillbehör, kapris, majonnäs, rädisor, recept, senap, sommar, squash lite smör att steka med
Finskär purjon och hacka persiljan tillsätt det och kaprisen samt strösocker. Tvätta potatisen ordentligt och skär i sockerbitsstora bitar med skalet kvar
Eller så kokar ni som jag ett gäng rattepotatisar, hyvlar ner en gurka och hacka lite kapris, blandar ihop med god god olivolja och vips har ni gjort er själva en ljummen potatissallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.