Här tänkte jag bjuda på ett snabbt och enkelt receptpå en soppamedtorsk, fänkåloch dill. Pressa över lite citronsaft påtorskenoch salta den lätt innan du lägger ner den i den sjudande soppan
Servera soppan tillsammans med en klick creme fraiche eller yoghurt per portion samt bröd. Krydda med grovhackade korianderblad samt smaka av med salt och vitpeppar
200 g blåmusslor 1 morot det vita av 1 purjolök 4 schalottenlökar 2 msk olivolja 2 dl torrt vitt vin 1 l fiskbuljong 60 g räkormed skal 2 dl vispgrädde 1 msk smör salt vitpeppar kryddgrönt, till garnering
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten ochräkorpå toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.