Sotad sashimilax med risnudelsallad och jordnötsdressing
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 portioner
  • 50 gr jordnötter
  • 1 msk socker, gärna råsocker
  • 1 msk fryst koriander
  • 3/4 msk japansk soja
  • 3 msk vatten
  • 2 tsk tomatpuré
  • 2 1/2 tsk sambal oelek
  • 2 tsk rödvinsvinäger
  • 1 bit ingefära
  • 1 vitlöksklyfta 1/2 lime, saft
  • 1/2 förpackning risnudlar
  • 1/2 förpackning sojabönor
  • 1/2 ask körsbärstomater
  • 1 pak choi
  • 1/2 rödlök
  • 1 bit sashimilax
  • Salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.