2 äggulor. 4,2dl mjöl. 2dl kondenserad mjölk (sötad). 2 ägg, lätt vispade. 2,5dl vispgrädde. Placera degen i pajformen och skär av överflödig deg på kanterna, men lämna 2cm. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i 20min på 175°C. Sätt in i ugnen igen och grädda ytterligare 25min. 1 ägg 2 äggulor 4,2dl mjöl. 2dl kondenserad mjölk (sötad). 2 ägg, lätt vispade
South western beanburgers. South western beanburgers. blir 4 stora burgare à ca 125 g styck. 200 g kokta svarta bönor (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk med konserverade svarta bönor. ca 3/4 tsk ättika (12 %). 2 krm salt. blir 4 stora burgare ca 125 g styck. 200 g kokta svarta bönor (se här) alternativt 1 tetra eller 1 normalstor burk med konserverade svarta bönor. ca 3/4 tsk ättika (12 %). 2 krm salt
Det är lite komiskt egentligen, hur vi går och flämtar vid 24 °C med tanke på hur varmt man har det i andra delar av världen. Jag blandade två dl riven gräddost med övriga ingredienser och lade sedan 2 dl ost på toppen. Gratängen tillagades på 200 grader i cirka 15 minuter. Sedan blandar jag 3 msk majonnäs med 3 msk crème fraiche, saften av 1/2 lite citron och 1 msk vitvinsvinäger, salt och peppar. 8 Ingredienser 50 g smör 2 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 2 tsk oregano 1 tsk cayennepeppar 2 tsk salt 2 hela kycklingar Instruktioner Blanda alla ingredienser. 200 grader. 1/2 lite citron. 2 tsk spiskummin. 2 tsk paprikapulver. 2 tsk oregano. 2 tsk salt. 2 hela kycklingar
Drinken heter South side. Det känns också passande med en South side av annan anledning. South side – en skön blandning av gin, sockerlag, lime, citron och mynta
Recept - Wild Africatårta. 2 msk snabbkaffepulver. 225 g rumsvarmt smör. 2 dl strösocker. 3,25 dl vetemjöl. 2. Fördela ut smeten i de fyra formarna och grädda dem i cirka 25 minuter. 4-5 msk Wild Africa kaffelikör typ Bailys. 2 msk WA att pensla bottnarna med. 2 msk snabbkaffepulver. 225 g rumsvarmt smör. 2 dl strösocker. 5 ägg 3,25 dl vetemjöl. 2. 4-5 msk Wild Africa kaffelikör typ Bailys. 2 msk WA att pensla bottnarna med
125 g smält smör 3dl vetemjöl 3 msk farinsocker 1 krm bakpulver 1 nypa salt. 3 dl vispgrädde 200 g choklad 2 dl ljus sirap 3 msk farinsocker 1 nypa salt 3 ägg. 2 dl vispgrädde 1 msk riven choklad. Tryck ut degen i enpajform ca 25 cm i diameter och förgrädda den mitt i ugnen tills den är gyllenbrun ca 20 min. Grädda pajen mitt i ugnen i 25-30 minuter. Recept från Hembakat Nr 3 2013. 125 g smält smör. 3 dl vispgrädde 200 g choklad 2 dl ljus sirap 3 msk farinsocker 1 nypa salt. 2 dl vispgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.