Min måndag började med Bodypump och fortsatte med jobb, jobb, jobb. Nu är jag trött, det blir en tidig kväll ikväll… Uppstigning strax innan 6 imorgon, så det är lika bra det
Det kan tyckas lite bökigt att skålla och skala plommonen men det går väldigt fort och är inte alls svårt, väl värd den lilla tid man lägger ner på det
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Brantevikssillen är en populär sill och många hittar till bloggen i jakt på ett enkelt recept, byggd på färdig inläggningssill snarare än att köpa sillfiléer
Så härligt med allt älgkött som just nu finns tillgängligt. Jag hade turen att komma över ett fint innanlår och valde då att köra en saftig rostbiff med smak av vitlök, rosmarin och senap
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.