Spättarullader i ugn med citron- och dillsås
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Spättarullader 600 gram rödspättafilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 msk smör Citron- och dillsås 0,5 msk smör 2 dl vispgrädde 1 dl vatten 1 msk fiskfond 0,5 kruka(or) dill 0,5 st citron(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar Tillbehör 700 gram potatis(ar) 250 gram broccoli 1 st salladslök(ar) Köp receptet Näringsvärde Kcal: 529 Protein: 39 gram Fett: 26 gram Kolhydrater: 33 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.