Spättarullader på savoykålsbädd med picklad rödlökstopping
I Nadjas kök
I Nadjas kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3/4 dl vitvinsvinäger
  • 2 msk socker
  • 2 msk vatten
  • 100 g rödlök
  • 1 äpple
  • 20 gram bladpersilja
  • 600 gram rödspättafiléer
  • 500 gram savoykål
  • 1 msk smör
  • 1 ½ dl vispgrädde
  • 1 ½ dl vatten
  • ½ msk majsstärkelse
  • 100 gram riven pecorinoost
  • 2 krm svartpeppar
  • 3/4 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 250 gram okokt matvete
  • 14 sm
  • 12 smartpoints per portion

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.