Spökbål för barnkalaset
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 del Lime blandsaft
  • 11 del apelsinjuice
  • 12 delar fruktsoda
  • 1 grön karamellfärg
  • 1 frysta små gröna vindruvor
  • 1 kolsyreis
  • 11 del Lime blandsaft 1 del apelsinjuice 2 delar fruktsoda grön karamellfärg frysta små gröna vindruvor kolsyreisLägg vindruvorna i frysen några timmar innan bålen ska serveras. Blanda juice, saft och fruktsoda och droppa försiktigt i karamellfärg tills bålen är häftigt illgrön. Lägg i kolsyreis så att det ryker om bålen. Servera genast! OBS! Vi vill göra dig uppmärksam på att kolsyreis är -78° kall och orsakar brännskador vid direktkontakt mot huden. Använd handskar och låt inte barnen hantera isen. Det går utmärkt att dricka bålen eftersom isen blir till kolsyra i vätska. Isen går inte att förvara i frysen någon längre tid. Den dunstar ca 30% per dygn, så den måste införskaffas i sista stund före kalaset.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.