Ingredienser Portioner. 4 500 g pasta 1 gul lök 300 g champinjoner 50 g soltorkade tomater rapsolja (till stekning) 2 dl växtbaserad crème fraiche 1 dl grönsaksbuljong (vatten och tärning eller fond) salt svartpeppar Till servering veganskt ostalternativ (gärna veganparmazano eller gör egen se recept i tips) färsk timjan ev 300 g kokta haricots verts Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Sista veckan med sportlov för de med skolbarn i familjen. Hos oss tuggar vardagen på som vanligt. Vi har landat efter ettårskalaset och vintermånaden till trots känns det som tidig vår i luften
Blanda svampblandningen med nykokt spagetti. Kantarellcarbonara. //Malin Kantarellcarbonara. Ganska lyxigt att få tillgång till kantareller utan att ha satt en fot i skogen
Koka spaghettin enligt anvisningarna på förpackningen. Låt den rinna av i ett durkslag. Skär kasslern i små tärningar och fräs den i en stekpanna med matfett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.