Hade nästan maten färdig när de kom, det fick bli en kycklinggratäng… lätt att göra och mättande. Idag har det varit en härlig dag, solen har visat sig nästan hela dagen och man har verkligen kunnat njuta av värmen igen
Därför blev det en gratäng med quinoa som bas, för quinoa är ju så gott. Denna gratäng sköter sig självt i ugnen, vilket är så skönt på vardagskvällarna
Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordon bleu. Men den blev ju lika bra som gratäng-version och barnen fullkomligt älskade det
Sätt på ugnen på 225 grader. Skär kyckling fileerna i små bitar. Stek up dessa i den stekpanna på hög värme så att de fått lite färg (de behöver inte vara genomstekta helt)
Potatis- och Palsternacksgratäng (4-6 pers). In i ugnen ca 15-20 min (tills gratängen blivit fint gyllenbrun överst). Potatis- och Palsternacksgratäng (4-6 pers)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.