Jag brukar servera den här couscousen med myntasås, röd sås, baba ganoush, hummus och ett orientaliskt tunnbröd (som vi brukar köpa på Maxi eller Willy´s)
Under tiden spagettin kokar fräser du snabbt på bacon i en panna och lagar till såsen, sen är det bara att vända ner spagettinoch tillsätta grönsakeroch toppa medmed lite garnityr
På gamla dagar har jag börjat tycka att pasta kan vara lite torrt och föredrar egentligen pasta gjord på strimlade grönsaker, men det är enkelt fixat genom att blanda pastan med en sås
Ta bort pastavattnet när spagettin är färdigkokt och blanda genast ner peston. Att blanda ner överbliven pesto med nykokt pasta är en riktig höjdare och så enkelt och snabblagat som det kan bli
Lägg upp pasta, skeda över grönsakernaoch toppa med ostsåsen. Jag är som ni vet helt klart för protein, det får man som vegetarian inte fuska med men däremot tycker jag inte att man ska kasta in det om det inte passar
Det tar lite tid att riva alla grönsaker men det är så värt det. Här om dagen var hon med på Nyhetsmorgon och lagade Indisk korma medhalloumioch kikärter, Det både lät och såg så gott ut att jag genast köpte hem alla ingredienser för att själv laga till den
För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.