Jag har en tendens att fastna för en viss maträtt eller ett livsmedel, och äter det så mycket att jag nästan tröttnar (har inte tröttnat på muggkakor än dock
Ärtpesto har jag lagt upp recept på för flera år sedan och en variant är med bland övriga mjölkfria såser i min bok ”Sju steg till ett friskare jag utan gluten, mjölk och socker”
Igår kom Beni på idén att göra en ärtpestomed örter till torsken som vi skulle äta. Så glad att Beni kom på idén med denna för den blev direkt en storfavorit för mig
När jag skriver "steker som en pannkaka", så menar jag att jag vänder på den och steker den på båda sidor - då får den mer färg och blir lite mer stabil om du vill använda den som just wrap
Vanlig pesto med basilika är ju verkligen jättegott och enkelt att göra själv. Den här ärtpeston gjorde jag häromdagen och serverade till torsk, riktigt god och så här gör du
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.