Sen jag startadematbloggen har både mitt och mannensmatintresse ökat. Det är intehelt ovanligt att David skickar ett mms till mig när jag inte är hemma och visar vad han ätit till lunch/middag och sen när jag kommerhem har han fotat medsystemkameran och skrivit nerreceptet till mig
Chitarra aglio olio peperoncinoPortioner. parmesan. Hetta upp lite av olivoljan in en panna. Tillsätt vitlöksklyftorna och chilifrukterna och fräs dem någon minut utan att de tar färg
Skala och skär vitlöken i skivor. Sätt gärna på vattnetföre så är ju allt klart nästan samtidig. Smula peperoncino och häll nerden och vitlöken i en wokpanna med matolja
En klassisk Carbonara är inte nyttig för kilona, menren balsam för själen. ) Det finns redanfleraversioner av detta här på Salt&Peppar, men idag blir detPerMorbergsversion av klassikern
Koka spaghettinenligtanvisningen på förpackningen. Hetta upp olivolja i enstekpanna. Servera din bolognesemedspaghetti och färskrivenparmesan på toppen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.