Koka upp lätt saltat vatten och koka spaghettin. Barilla Spaghetti Eko. Lyft av stekpannan från värmen och tillsätt peston samt lite av det varma kokvattnet för att det ska gå lättare att blanda pastan med såsen
Sätt på pastavattnet och koka spaghettin. Man ser sig omkring på alla upplagda godsaker – och så kommer tanken ”man kanske skulle fixa ett par extra smörgåsar och ta med sig, för vi har ju i alla fall betalat för frukosten
En snabblagad favorit…ännu en sås som man hinner göra klart medansspaghettin kokar. Krydda med salt, peppar och lite citronsaft och när spagehttin kokat färdigt, häll över den i stekpannan med lite av kokvattnet
Spaghetti. Lägg också i pesto alla genovese rör om och servera. Pesto alla Genovese Barilla. Värm en stekpanna med olivoljan och rosta scampi-huvudena, tryck ur juicen från dem
Smält smöret i en stekpanna och låt vitlöken fräsa med en kort stund, den ska inte få färg. Den här pastan har räddat livet på mig (ochdärmed andra i min närhet) många gånger
Häll av spaghettinoch ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans med Pesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Ta bort vitlökenoch tillsätt Pesto alla Calabrese Barilla. Vitlök. Koka under tiden Spaghetti Barilla al dente i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet och blanda med såsen
Stek på medel värme tills löken blivit svagt gyllene och mjuknat något. Smält ytterligare lite fett i stekpannan och tillsätt pressad vitlök samt finhackad lök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.