1 chiliflakes1.
Dela äggen i mitten. Ta ur äggulan, lägg i en skål och mosa med en gaffel.2. Vänd i majonnäs, dijonsenap, salt, peppar och blanda.3. Spritsa i äggulan på äggvitorna. Toppa med rökt paprika och chiliflakes.
Hade vinprovning med vininnorna hos mig förra torsdagen, eftersom vi snart ska åka till Barcelona så tyckte jag att det passade bra med Spanska Tapas tyckte det passade bra efterso vi åker till Barcelona nu i Oktober
Spanska tapas är något jag inte kan få nog av. Tapaskväll är som tacos för vuxna. Man köper en del färdigt, svänger ihop lite tillbehör, samlas ett gäng och plockar och äter, i evigheter
Här är min version av den spanska chorizo- och tomatsalladen (som du bara måste testa). Det är väl inte precis en hemlighet att jag är ett stort fan av Jamie Oliver
Koka äggen, de skall vara hårdkokta, kyl dem snabbt med kallt vatten. Skala och dela äggen på mitten, tag ut gulan försiktigt, så inte vitan skadas, de skall användas sen till att fyllas
första provlagning från den finfina boken LEON blev david's spanish omelette på s. 165. jag blev supernöjd, oj vilken god omelett och vilken trevlig bas att blanda i en massa annat gott i framöver
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.