Revbensspjäll med apelsin och ingefära. Idag bjuder jag på julig mat med apelsintema. Honungsglaserade revben är ett måste på vårt julbord och när jag experimenterade härom veckan med en annan glaze på revbenen suckades det tungt här hemma
På kvällen ville vi ha en enkel (dvs inte trerätters) middag och valet föll på sticky spareribs. När jag tillagar ribs så brukar jag hoppa över att koka dem
2 tunna revbensspjäll ca 800-1000g vardera. Lägg ner revbensspjällen och koka i 30 minuter, skumma av vattnet med jämna mellanrum. Related 2 tunna revbensspjäll ca 800-1000g vardera
4 ca 2 kg spareribs (tunna revbensspjäll) 1 1/2 msk salt ca 7 1/2 dl barbequesås (se länk nedan) ca 2 1/2 dl vatten rivet skal av 1 apelsin (väl rengjort) ev ca 1 1/2 tsk chiliflakes Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
ribs,. Gnid in revbensspjällen med kryddorna och pensla med smält smör. sticky ribs,. revbensspjäll,. 1,2 kg tunna revbensspjäll. varmrätt 1,2 kg tunna revbensspjäll
Vi stekte revbensspjällen i ugnen och det blev himla gott. Honungsgriljerade tunna revbensspjäll1 kg tunna revbensspjäll 1 msk kinesisk soya 1 msk olivolja 1 msk chilisås 0,5-1 vitlöksklyfta, pressad 2 msk flytande honung salt svartpeppar, grovmalen Blanda alla ingredienserna och pensla på revbensspjället. 1 kg tunna revbensspjäll
Vildsvinsribs, älgribs, rådjursribs och lammribs stod på bordet och gästerna var allt från oskulder som åt ribs för första gången till vana köttälskare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.