Sätt ugnen på 150°C. Smörj en ungssäker form med Milda flytande margarin. Vispa ihop ägg, Milda Mat, mjölk, salt och peppar. Häll äggstanningen i formen och grädda mitt i ugnen i 15 - 20 minuter tills den stannat.
Tillaga under tiden hollandaisesåsen enligt anvisning på paketet. Skär bacon i strimlor och stek dem knapriga i lite matfett.
Ta ut omeletten ur ugnen. Höj temperaturen till 200°C. Skär sparrisen i mindre bitar och lägg över omeletten. Täck med hollandaisesås och strö bacon, persilja och slutligen ost över.
Gratinera omeletten i 5 - 10 minuter, eller tills den fått fin färg.
Finns det någon anledning att köpa dyrare ekologiska ägg än “vanliga”. Ehm. JA. Har du någonsin smakat och sett ägg från lyckliga hönor behöver du inte längre undra
Rödspätta med krispig parmesan- och örtpanering. Denna vecka är paradrätten en parmesan- och örtpanerad rödspätta som vi gjorde helt nyligen och kan garantera är jättegod
Här är ett ljuvt smakmöte mellan sparrisen och äggen i omeletten. Först några ord om omelett. en av de enklaste, snabbaste rätter man kan laga – men inte helt lätt i början
Bryt eller skär bort den torra basen på sparrisen, dela stängerna i 5-centimetersbitar. Koka i saltat vatten som knappt täcker, 4–5 minuter, sila bort vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.