Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Blanda alla ingredienser samman och låt stå i kylskåpet medan du gör de andra förberedelserna. Lägg smör på en stekpanna och stek brödsmulorna tills de är knapriga
Men detta kommer ta ett tag att bygga upp så sålänge bloggar jag kvar här, och här kommer ett recept på en Laxtartar smaksatt med Citrus och Stjärnanis, serverad med rostat vitlöksbröd och Grön ärtpure
Laxtartar med smak av senap och pepparrotPortioner. salt och svartpeppar. Lägg upp laxtartaren. Vänd salladen i citronetten och toppa laxtartaren med salladen
Tillsätt fänkål och spenat. Häll upp soppan i tallrik och toppa med cottage cheese. Servera med bröd 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 liter Kelda® Grön sparrissoppa 250 g fänkål 70 g babyspenat 250 g KESO® cottage cheese
Skölj i kallt vatten, skala äggen och skär i halvor. Rör ihop majonnäs och misopasta, smaka av. Lyft upp ringen och fortsätt med resten av brödet och laxen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.