28 cm
i diameter, eller en rektangulär form, 20×30 cm Låt stå i kyl minst 30 minuter Fyllning: Fräs löken i oljan tills den är mjuk. Pressa vätskan ur spenaten och blanda den sedan med löken och fräs en kort stund. Fördela blandningen i pajskalet.
D. e. t. a. ä. r. n. f. i. s. k. m. d. b. å. g. ö. ,. p. j. o. c. h. R. M. v. l. y. u. I. 1. 7. %. P. 9. /. O. T. 4. F. 6. 0. (. ). 5. 2. -. 3. S. G. K. L. B. d l
Spara en näve spenat och stek upp resten i smör och vitlök,salta och peppra. Blanda i pumpan, den sparade spenaten,pinjenötterna och pastan i den varma spenaten
Garnering och tillbehör. 600 g skrei eller annan vit fisk, i bitar 150 g färska champinjoner ½ gul lök 2 vitlöksklyftor 250 g färsk bladspenat ½ dl pinjenötter Olivolja till stekning Salt Nymalen vitpeppar Sås 2 dl vispgrädde 2 dl fiskbuljong ½ dl vitt vin 2 dl riven parmesanost Garnering och tillbehör Citronskivor Nykokt potatis
Koka upp tortellinin (jag brukar koka med broccolibuketterna i samma vatten mot slutet av koktiden) samtidigt hackar du löken och spenaten om du vill ha den i mindre bitar
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.