Spenat- och getostpaj med pinjenötter.
Carinas Mat och Prat
Carinas Mat och Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl vetemjöl
  • ½ tsk salt
  • 150 g kallt smör
  • 150 g kokt
  • 1 stor gul lök
  • 1 msk olivolja
  • 1 paket tinad bladspenat
  • 3 ägg
  • 2 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • ½ krm nymald svartpeppar
  • 1 liten rulle getost
  • 25 g pinjenötter
  • 28 cm i diameter, eller en rektangulär form, 20×30 cm Låt stå i kyl minst 30 minuter  Fyllning: Fräs löken i oljan tills den är mjuk. Pressa vätskan ur spenaten och blanda den sedan med löken och fräs en kort stund. Fördela blandningen i pajskalet.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.