4 4 port risonipasta 1 liten rödlök 2 huvuden gemsallad (à 80 g) 200 g soltorkad tomat i olja 1/2 dl rostade solroskärnor 200 g halloumiost 1 tsk olja 1 liten vitlöksklyfta Dressing 2 msk olja från de soltorkade tomaterna 2 tsk rödvinsvinäger 2 tsk dijonsenap salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kortpasta 3
Koka på medelvärme utan lock medan du grillar på auburgine (förslagsvis skuren i tunna skivor och sedan tredelade i strimlor) i riklig mängd olja och salt så att vätskan släpper
Som ni vet kan jag bli oerhört sugen på halloumi bara sådär och sist det hände gjorde jag världens enklaste middag med stekt potatis, spenat, halloumi och stekt ägg vars rinniga gula agerar sås
Här finns inga militanta veganer utan bara glada hejarop och ett och annat recept med kött. Intresset för vegetarisk mat har fullkomligt exploderat och sällan har det väl funnits så många vegetariska alternativ i butik och på restauranger som nu
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.