Häll av den och vänd ner den i pastan tillsammans med spenatenoch basilikan. Ibland behöver man rätter som går snabbt att laga och här tänkte jag bjuda på ett riktigt snabbt recept som dessutom är väldigt gott
(Tips för snabbtining - lägg spenaten i ångkokningskärlet fast sätt inte på locket. Den där mikrovågsugnen är alltså bra på många sätt - inte minst så verkar den ha skruvat ur mina hårt fastsatta tummar och gjort så att jag äntligen kan bocka av saker från min to-do-lista
Igår blev det spenat- ochricottafyllda cannelloni med mustig hemgjord tomatsås. Gör sedan (under tiden såsen puttrar) en smet av ricotta (en ask), färsk basilika (halv kruka) ochspenat smaksatt med lite vitlök, salt och peppar
Härom dagen skrev pickipicki ett inlägg om en HCHF-maträttsom hon gjort. Cannelloni fyllda med ricottaochspenat, mängder med fettstinn bechamel, tomatsås och på toppen mozzarella
Ibland är det skönt att göra något enkelt och snabbt till middag. Soltorkade tomater brukar jag köpa i storpack och lägga i en stor burk och fylla på med olivlolja tills tomaterna täckts
salt och peppar. salt och peppar. 150 g färsk spenat. 250 g ricottaost (byt ut mot creme fraiche om du vill). 150 g färsk spenat. 250 g ricottaost (byt ut mot creme fraiche om du vill)
Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaostochspenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.