Spenatpaj med fetaost och nyttigare pajdeg
Vardag.nu
Vardag.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 dl mjöl (blanda gärna vetemjöl och grahamsmjöl)
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 1 1/2 dl mjölk/vatten
  • 1 purjolök Smör/olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad timjan
  • 250 g färsk spenat
  • 200 g fetaost
  • 3 dl turkisk/grekisk yoghurt (alt. mjölk)
  • 3 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk peppar
  • 1 tomat)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.