Spenatravioli med pumpafyllning och brynt salviasmör
Fröken Dills kök
Fröken Dills kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Spenatravioli med pumpafyllning och brynt salviasmör, 4 port
  • 1 liten påse babyspenat
  • olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • muskotnöt
  • salt och vitpeppar
  • 300 g dumrumvetmjöl
  • 2 ägg
  • 400 g pumpa, t ex butternut
  • 1 dl ricottaost
  • 1 vitlöksklyfta, skalad
  • 1/2 apelsin, rivet yttersta skal och saft
  • 1/2 pressad citron
  • 1/2 röd chilipeppar, finhackad
  • salt och nymald svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • 50 g smör
  • 10 färska salviablad
  • riven färsk parmesanost

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.