Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skiva ädelosten i så tjocka skivor du vill ha och lägg på de varma hamburgarna
Idag blev det en sådan rest-pastagratäng till lunch - pastagratäng medsvampochädelost. Jag älskar generellt magra produkter som ändå lyckas behålla smak och karaktär - så bra jobbat med den här osten
Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslaw och tillbehör. Skiva ädelosten i så tjocka skivor du vill ha och lägg på de varma hamburgarna
Vi har gjort den här rätten många gånger hemma, men eftersom jag inte hade något vitt vin hemma och var ganska less i matbutiken körde jag det bekväma alternativet med halvfabrikat
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
Veckans så otroligt goda pirog medsvamp, vitkål och kokta ägg var det så länge sedan vi åt hos oss. De går att äta kalla och har man en eld att tillgå värms de lätt med lite folie omkring
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.