I lördags var vi bortbjudna och fick en jättegod kycklinggryta med ugnsrostad spetskål till. Dagen efter susade jag till affären och köpte på mig spetskåloch bestämde mig för att testa det själv och improvisera lite
Dela avokadon på två och byt ut kärnan mot fyllningen. I frysen hos Carina fastnade ögonen på något jag länge velat testa men aldrig tagit mig i kragen och införskaffat - facon
Jag älskar att förbereda och har inga problem med att se till att få vissa saker gjort dagen innan för att det ska underlätta för mig när jag kommer hem efter en lång dag på jobbet
Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder. Baka i 225° varm ugn i ca 10 minuter tills baconet är knaprigt och servera på fat eller liten snapasgaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.