Glöm inte att salta fisken när den är färdig friterad. Till vänster Marcos fiskar och till höger minaTill vänster Marcos och till höger minaFriterade i vetemjölFriterade i kokosmjöl och lite pofiberRemoulade 2 ägg
Friterad kyckling med sötsur sås – sååå himla gott. Jag friterade mina kycklingbitar i fritös (rekommenderas) men det går även bra att värma upp olja i en stor kastrull
När vi går ut och äter kinamat, (vilket ju inte blir så himla ofta eftersom den vuxna karl här i huset inte är något stort fan av den typen av mat) så brukar jag för det mesta välja friterad kyckling med sötsur sås
Friterad kyckling. Jag friterade i två omgångar. Friterad kyckling. Den första gången la jag kycklingbitarna ner i korgen till fritösen, sänkte ner den och friterade i 4-5 minuter
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Salta, peppra och stek i rikligt med rapsolja, så att de i princip blir friterade
För något år sedan var jag helt besatt av torkad frukt, särskilt äpplen. Torkade äppelringar. Det är så gott och nästan så pass sött att man blir misstänksam
Vi har en uttjatad men god tradiotion här hemma på fredagar, vi äter taco som många andra. På sistone har jag varierat lite med att servera taco med tortillabröd, hårdaskal, gratänger och igår blev det paj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.