Jag har gjort en stegförsteg beskrivning på hur man gör nallen. Han stod och torkade så fint på min köksbänk och förgyllde den tid jag spenderade i köket att jag har funderat på att göra en likadan som får pryda mitt kök
Jag har fått lite önskemål om stegförsteg beskrivningar här på bloggen. Nu är det dags att trycka till veinern på kanterna där de små sträcken försvann
Vill du se fler smarta tips och stegförsteg beskrivningar jag gjort kan du kika i etiketten Tips och stegförsteg här till höger, eller klicka på länken
Vikt (både övervikt och undervikt) balanseras över tid när kroppens funktioner fungerar som de ska, till exempel när ämnesomsättningen är stabil, när vi har hormonbalans, när blodet syresätts, när näringsupptaget fungerar, när vi sover bra och vårt belöningssystem (bl
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Lagerblad och kryddpeppar åker ner. Några goda vänner besökte oss för några dagar sedan och hade då med sig en rejäl låda älgkött som det gjordes kalops på
Påbageriet är det lättare. Men att göra wienerdeg på sommaren är inte alls lätt. Kavla ut degen ordentligt både innan du lägger i smöret och efter att smöret är i
Då åkte köttfärsen i soporna (den luktade märkligt) och jag fick dessutom överge matlagandet för att panikköra tillbaka till jobbet på grund av datorstrul
Det tar några minuter extra jämfört med att bara ta fram bröd och pålägg eller hälla upp yoghurt i en skål, men det har man igen flera gånger om eftersom man spar tid på att slippa tjata ner varje tugga av smörgåsen
Efter sen hemgång efter en heldag på ikea blev det snabbmat till middag. Kalla soppor är verkligen det ultimata när man är sen med middagen kanske inte värmer så skönt i kalla vintern men det funkar för mig ändå
Perfekt att förberedaför dej som känner för att bjuda hem någon på middag, ett gott mos eller pressade potatisar passar fint till och suger upp den goda såsen extra bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.