Jag tror inte jag far med osanning om jag säger att jag inte ätit det på säkert femton år. Det var egentligen flera månader sedan jag kom att tänka på inkokt makrill
Låt smöret kallna innan det vispas fluffigt med elvisp. Stekt makrill är något jag äter varje sommar, men idag var det nog första gången jag tillagade det själv
Servera med spenatstuvning och en citronklyfta. Fräs löken mjuk i smör tillsammans med spenaten. Blanda ner stuvningen och smaka av med salt, peppar och riven muskotnöt
Toppa med t. STEKPANNEPIZZA. Vispa ihop med äggen och grädden. STEKPANNEPIZZA. Häll smeten i en stekpanna med smör och rör lite försiktigt i botten i början
Det är lite si och så med färskheten hos andra butiker, vilket känns lång väg på lukten ibland. Stekt Makrill till middag Metro, en stor butik som säljer främst till hotell och restauranger, har en mycket fin fiskdisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.