Stekt ankbröst med fikonvinägersky
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st ankbröst
  • salt
  • 2 tsk smör
  • 0.5 dl vit balsamicovinäger
  • 1 st fikon
  • 2 msk strösocker
  • 0.5 dl vatten
  • 2 msk kycklingfond
  • 2 msk smör
  • salt
  • 1 dl linser
  • 1 tsk citronolivolja
  • 2 msk lingon
  • 400 g mandelpotatis
  • 1 dl grädde
  • 1 msk smör
  • salt
  • nymald vitpeppar
  • 1 st romansallad
  • 1 dl vispgrädde
  • 0.5 dl ost
  • 25 g bacon
  • svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.