Stekt fasan med calvadossås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 fasaner
  • Viltfond
  • 3 lagerblad
  • 6 enbär
  • 9 pepparkorn
  • 1.5 dl rött eller vitt vin
  •  
  • Sås
  • 9 schalottenlökar
  • 1.5 msk smör
  • 1.5 dl calvados
  • 4.5 dl viltfond
  • 1.5 dl vin (rött eller vitt)
  • 4.5 dl vispgrädde
  • Salt
  • Peppar
  • 3 dl rensade druvor
  • 1.5 dl valnötskärnor
  •  
  • Brysselkål
  • 300 g färsk eller fryst brysselkål
  • 1.5 paket bacon
  • Salt
  • Peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.