Stektfläskmed kokt potatis ochlöksås. Servera potatis ochstektfläskmed grönsakerna och såsen. Jag lyxade till det medsmörstekta färska morötter och grön sparris till rätten, men självklart kan du servera rårivna morötter och kanske en enkel vitkålssallad till istället om du vill hålla dig till det klassiska
3 portioner 500 g sidfläsk 2 gula lökar 2,5 dl grädde Salt Vitpeppar Smör 1 tsk sojakulör 300 g blomkål 1. Stek fläsket, koka blomkålen 2. Bryn i rikligt med smör tills löken börjar bli mjuk och glansig 4. 500 g sidfläsk
Späd med mjölk och grädde under omrörning. Pudra över mjöl och rör om. Knaperstek fläsket. Smaksätt eventuellt löksåsenmed lite av det smälta fettet från stekningen
Skala och strimla lök och lägg den i en kastrull med smör i. Värm mjölk och grädde i en kastrull. Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta
Skala och strimla lök och lägg den i en kastrull med smör i. Värm mjölk och grädde i en kastrull. Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta
Skala och strimla löken och lägg den i en kastrull med smör i. Värm mjölken och grädden i en kastrull. Stek fläsket i smör i stekpanna så det får en fin krispig yta
Skala och strimla löken och lägg den i en kastrull med smör. Värm mjölken och grädden i en kastrull. Stek fläsket i smör i en stekpanna så det får en fin krispig yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.