Stekt gås med vinbär Fyllning
Gabor
Gabor
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • blad
  • salt och svartpeppar
  • 1 stor gul lök
  • hackad
  • 1 stor tårta
  • 6 koppar ros
  • 1/2 kopp vinbär
  • eller hackade russin
  • 1 tsk torkad salvia
  • blad
  • 1/4 tsk vardera
  • salt och svartpeppar
  • 1 gås
  • 7 till
  • 8 pounds
  • 1 portion
  • 41 g Fiber
  • 3 g Natrium
  • 467 mg Kolesterol
  • 6 portioner Till
  • 20 minuter Till
  • 8 minuter Stekt
  • 2 timmar St
  • 15 minuter St
  • 2 till
  • 2 1/2 timmar eller
  • 15 till

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.