Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 2 st rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Ingredienser 1 st kalkon, tinad eller färsk, ca 4 kg Fyllning. Aroma eller Ingrid Marie) 75 g smör i bitar 125 g katrinplommon 200 g rödlök i bitar 2 kvistar timjan 2 kvistar rosmarin 2 kvistar salvia Att pensla med
Inte så klassiskt men det blir jättegott och matigare. Värm en stor kastrull på mellanvärme. Trodde faktiskt inte att jag bloggat om det tidigare, men det hade jag visst, men Raymond Blanc’s version
Stekt tonfiskfilé. När jag för bara någon vecka sedan var påblixtvisit i Viareggio för en natt tillsammans med vänner föreslog jag ett återbesök på Don Quixote – bara för att få berättat för mig att restaurangen har stängt
Stekt bulgur/ris/matvete/liknande har jag gjort förut och det är verkligen perfekt restmat. Ganska bra nu när jag inte har tid att laga lika mycket mat och resten av familjen inte tycker att det är lika kul att hålla på och exprimentera i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.