Stekt kassler med quinoa och äpple- och senapsdipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gram kassler
  • 1 olivolja
  • 2.5 dl yoghurt
  • 1 st äpple (n)
  • 1.5 tsk skånsk senap
  • 1 nypa(or) salt och svartpeppar
  • 0.5 påse quinoa , ca 3 dl
  • 0.5 kruka(or) dill
  • 1 msk olivolja
  • 1 salt
  • 500 gram vitkål
  • 400 gram morötter
  • 0.5 knippa(en) salladslök (ar)
  • 1 st paprika
  • 0.5 dl olivolja
  • 0.25 dl vit balsamvinäger
  • 0.5 msk honung
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.