Ingredienser Portioner: 4 900 g fast potatis Stuvad spenat 2 1/2 dl matlagningsgrädde 2 tsk majsstärkelse 400 g fryst bladspenat 1/2 tsk salt 2 krm peppar Kassler ca 500 g kassler 1 msk olja Till servering 1 gurka Lägg till i inköpslistan
potatisar, små stekta. mandarinklyftor päron, konserverade brun skysås potatisar, små stekta Ugn. Låt vila 15 min innan de skivas och servars med tillbehören
Stekt makrill medstuvadspenat Du behöver. Finns inte mycket annat som går upp mot nyfångad makrill, som bara får en lätt panering med ströbröd och salt och stekt i mycket smör, namnamnam
Fräs spenaten i en kastrull med smör tills den är tinad. Smaka av med salt och peppar. Servera med kokt skalpotatis, ugnsbakade tomater och citronklyfta
Igår gjorde jag två saker som jag är stolt över - stekt makrill och stuvat - för första gången. Skala potatisarna och lägg dem i en stor kastrull med vatten som täcker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.