Servera nystektakycklingfiléer med ris och en sallad. Bryn kycklingfiléerna runt om, krydda och efterstek 15-20 minuter i ugn 200° C. 550 g kycklingfiléer
Bryn kycklingfiléerna på hög värme och lägg dem på en ugnsfast form. Ca 600 g kycklingfilé (ca ett bröst per person). Relaterat Ca 600 g kycklingfilé (ca ett bröst per person)
Honungsstektkycklingfilé, tomatchutney samt byggotto med rotsaker och en steksky. 800 g kycklingfilé. Stek dem ca 3-5 minuter per sida eller tills det är helt genomstekta. Jag brukar göra så att jag steker dem exakt 4 minuter på var sida varefter jag lindar in dem i folie och låter dem efterstekas i ugnen på 145 graders värme i ca 5 minuter, just så länge som det tar att förbereda monteringen av alla tallrikar, då är det garanterat genomstekta men inte heller överstekta eller torra. 800 g kycklingfilé
Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten, ca 20 min. Låt svalna något. Skala och skär i mindre bitar. Koka haricots verts mjuka i lättsaltat vatten 4-5 minuter
Lägg frysta kycklingfiléer i marinaden på kvällen och låt de tina och marineras i kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.